Aan het woord: Veronique Lecluse, Relatiemanager AVL foundation

Iedere euro moet goed terecht komen en het gala moet passen bij de visie van het Antoni van Leeuwenhoek. Om dit te garanderen is een nauwe samenwerking van belang. Vandaag stellen wij graag aan uw voor, ons vaste contact binnen het Antoni van Leeuwenhoek,  Veronique Lecluse, relatiemanager van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.   

 Waar ben jij binnen het DNA Gala verantwoordelijk voor?

Als schakel tussen het DNA gala en het Antoni van Leeuwenhoek regel ik antwoorden op uiteenlopende vragen en verzoeken, die nodig zijn om de juiste inhoudelijk basis voor dit mooie evenement te leggen.

Vanuit de Antoni van Leeuwenhoek foundation zorg ik er daarnaast voor dat alle betrokkenen, zowel intern als extern, op de hoogte zijn van meest recente ontwikkelingen van dit prachtige initiatief. Denk hierbij aan het organiseren van rondleidingen door het Antoni van Leeuwenhoek, lezing van artsen en meet & greets voor sponsoren, vrijwilligers en geïnteresseerden.

Hoe ben je bij het DNA Gala terechtgekomen?

Voor mijn rol binnen het DNA Gala ben ik gevraagd vanuit het bestuur van het Antoni van Leeuwenhoek. Op deze vraag heb ik uiteraard direct ja gezegd! Het is een groot plezier om onderdeel van dit eerbetoon aan het Antoni van Leeuwenhoek te mogen zijn en een ontzettend leuke en effectieve manier om geld op te halen.

Wat maakt het DNA Gala 2018 zo bijzonder voor jou?

De baanbrekende onderzoeken van het Antoni van Leeuwenhoek zijn sterk afhankelijk van initiatieven als deze. Daarom ben ik ontzettend blij met dit bijzondere fondswervende gala.

Daarnaast is het inspirerend om te zien dat niet alleen mensen binnen het Antoni van Leeuwenhoek vol overgave werken aan de oplossing voor kanker, maar ook mensen buiten het ziekenhuis zich vol passie inzetten.

Ik heb enorm veel zin in 24 november. Het wordt een prachtige avond!