Annemarie van Gaal voegt zich bij het Comité van Aanbeveling

Annemarie van Gaal zal zich gaan inzetten voor het DNA Gala 2018. Met haar toetreding tot het Comité van Aanbeveling wordt opnieuw een waardevol netwerk toegevoegd aan het DNA Gala.

Enthousiasme was er vanuit Annemarie direct toen zij werd benaderd door het bestuur van het DNA Gala. Zoveel mogelijk geld bijeen brengen voor het onderzoek naar immuuntherapie, dat is waar zij zich voor inzet. “Ik hoop dat wij in ons leven nog gaan meemaken dat kanker 100% te genezen is. Hoe mooi zou dat zijn?”

Over Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf.

In Nederland werd ze vooral bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken, bijvoorbeeld door haar boeken en tv optredens. Daarnaast is ze investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen.

Bekendheid bij het grote publiek verwierf zij door haar optredens in televisieprogramma’s Dragon’s Den(KRO), Ten Einde Raad (NCRV), Een Dubbeltje Op Zijn Kant (RTL4) en Divorce Hotel (RTL4). Annemarie schrijft wekelijks een column voor De Telegraaf en daarnaast schrijft ze regelmatig artikelen voor Margriet.

Andere leden Comité van Aanbeveling

Met de toevoeging van Annemarie van Gaal bestaat het Comité inmiddels uit 4 leden. Eerder werd al bekend dat Jan Peter Balkenende (voormalig premier), Merlin Melles (Founders Carbon Network) en Bert Wassenaar (Stalmeester van de Koning) onderdeel uitmaken van het comité voor het DNA Gala.