Fabienne Chapot & DNA Gala lanceren de exclusieve Lion Collection voor het Antoni van Leeuwenhoek in BAUT Paradijs

Amsterdam, 21 november 2017 – Fabienne Chapot en DNA Gala bundelen hun krachten door samen de Lion Collection te lanceren. De volledige opbrengst van deze special edition gaat naar het immuuntherapie onderzoek van het Antoni van Leeuwenhoek onder leiding van prof. dr. Ton Schumacher.

De collectie bestaat uit een t-shirt, make-up bag, telefoonhoesje, portemonnee, sleutelhanger en het signature piece van het merk, the Perfect Blouse. De print van de Lion Collection, bestaande uit een herhaling van handgeschilderde leeuwen, is exclusief ontworpen en symboliseert strijdbaarheid & kracht. De Fabienne Chapot Lion Collection zal een jaar lang verkrijgbaar zijn en de totale opbrengst zal tijdens het DNA Gala op 24 november 2018 bekend gemaakt worden.

Lancering Lion Collection

Op maandag 11 december zal de Lion Collection worden gelanceerd in BAUT Paradijs. Het restaurant zal éénmalig worden getransformeerd tot het Lion pop-up restaurant. Deze bijzondere avond zal bestaan uit een 3-gangen diner, live performance en gasten hebben als eerste de kans om een item van deze exclusieve collectie te bemachtigen. Verder zijn natuurlijk Fabienne, artsen van het Antoni van Leeuwenhoek en het DNA Gala bestuur aanwezig, zij zullen het belang van het onderzoek benadrukken. BAUT Paradijs stelt deze avond het restaurant, diner en de dranken geheel belangeloos beschikbaar. Daarnaast werkt al het personeel vrijwillig waardoor de gehele opbrengst van de avond naar het goede doel gaat.

Wil jij deze bijzondere avond bijwonen? Dat kan, tickets zijn verkrijgbaar via de webshop van Fabienne Chapot, www.fabiennechapot.com/lioncollection.

 

DNA Gala

Op 24 november 2018 wordt ter ere van het 105 jarig bestaan van het Antoni van Leeuwenhoek, de tweede editie van, het DNA Gala georganiseerd. Dit grootse gala voor 1000 genodigden, waar een scala aan artiesten zullen optreden, heeft als doel om door middel van tafelverkoop, een loterij en een veiling zo veel mogelijk geld bijeen te brengen voor het onderzoek naar immuuntherapie.

“Het is mooi om te zien dat dit evenement breed gedragen wordt. Initiatieven zoals het DNA Gala, leveren een daadwerkelijke een bijdrage aan de behandeling van kanker en brengt dit type kankeronderzoek in een stroomversnelling.”

– René Medema- bestuursvoorzitter Antoni van Leeuwenhoek

 “Dit project gaat me aan het hart. Nog steeds komen talloze mensen, op wat voor manier dan ook, in aanraking met deze vaak ongeneeslijke ziekte. Door immuuntherapie wordt kanker met lichaamseigen cellen bestreden op een uiterst effectieve manier.  Ik voel me betrokken bij dit mooie doel en ik ben dankbaar dat ik als ondernemer op deze positieve manier een bijdrage kan leveren. “

– Fabienne Chapot – Founder & CEO

 ’We kunnen alle hulp gebruiken om deze vreselijke ziekte te bestrijden. Samen sterk.”

-Michiel van der Eerde – Chef-Eigenaar BAUT

 “Het DNA Gala is een benefiet initiatief ter ere van het 105 jarig bestaan van het Antoni van Leeuwenhoek. Door de lancering van de Lion Collection geven wij iedere Nederlander de mogelijkheid bij te dragen aan dit prachtige initiatief. Het fantastische ontwerp door Fabienne Chapot onderstreept de doelstelling van onze stichting: op een positieve manier zoveel mogelijk geld bijeenbrengen voor het veelbelovende immuuntherapie onderzoek tegen kanker.”

-Nathalie Peters – Stichtingsbestuur DNA Gala