Merlin Melles voegt zich bij het Comité van Aanbeveling van het DNA Gala 2018

Amsterdam, 9 oktober 2017 – Merlin Melles founder van het Founders Carbon Network en Pearlcard heeft zich bij het Comité van Aanbeveling gevoegd. Merlin was direct enthousiast over het Gala en zal zichzelf en haar netwerk inzetten om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het onderzoek naar immuuntherapie.

Met de toevoeging van Merlin aan het comité voegen wij ook direct een waardevol netwerk voor het Gala toe. Met haar credo “verbinden om het verbinden” zal zij zich in gaan zetten voor het DNA Gala 2018. Merlin was direct enthousiast over het Gala. Het doel van het Gala: zo veel mogelijk geld inzamelen voor het onderzoek naar immuuntherapie gaat haar erg aan het hart. “Het DNA Gala is de parel onder de gala’s. Voor het ondersteunen van onderzoek om kanker te kunnen bestrijden zet ik mij al meer dan 20 jaar in op veler vlak. Ik draag het initiatief voor het DNA Gala een bijzonder warm hart toe en dit ondersteun ik met mijn Founders Carbon Network en Pearlcard met veel genoegen.”

Founders Carbon Network

Founders Carbon Network – fCN – komt voort uit een hechte groep zakelijke relaties van Merlin Melles, visitekaartje en boegbeeld van het succesvolle Founders Carbon Network. Zij legde twintig jaar geleden de basis voor een business-netwerk dat qua kwaliteit, identiteit, naam en faam in Nederland zijn gelijke niet kent. Het specialisme van Founders Carbon Network anno 2017 is dat het werkelijk alle branches vertegenwoordigt. fCN is een opgezet platform waar ondernemers elkaar treffen, kennis delen en nieuwe initiatieven opzetten. fCN functioneert als een eco-systeem waar tal van kruisbestuiving plaatsvindt door onder andere netwerk events, handelsmissies en seminars. Daarmee voldoet fCN aan het credo van haar founder Merlin Melles: ‘verbinden om het verbinden’. In 2011 zette Merlin Melles haar indrukwekkende Rolodex online in een (nadrukkelijk besloten) community. Netwerken en relatiebeheer zijn haar tweede natuur. Business members van fCN kunnen dankzij deze online community 24 uur per dag, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar direct en onmiddellijk een beroep doen op elkaars kennis, contacten, netwerk, ervaring en kwaliteiten.

Pearlcard

Pearlcard biedt de leden van het Founders Carbon Network exclusieve services aan. De leden krijgen topegang tot de Lifestyle Service, Travel Service, Personal Connecting, Trusted Advisors, Healthcare Service en Conciërge Service. Op deze manier kunnen de leden erop vertrouwen dat op welk gebied dan ook zij het beste van het beste krijgen.