ANTONI VAN LEEUWENHOEK

De opbrengst van het DNA Gala 2018 en alle donaties komen geheel ten goede aan het onderzoek naar immuuntherapie onderleiding van prof. dr. Ton Schumacher van het Antoni van Leeuwenhoek. Vanuit de voortdurende ambitie kanker te ontrafelen en de behandeling ervan te verbeteren, combineert Antoni van Leeuwenhoek de zorg voor kankerpatiënten met hoogstaand en grensverleggend onderzoek. Hierdoor zijn de nieuwste inzichten en technieken direct beschikbaar voor patiënten. Andersom geven ervaringen in de dagelijkse zorg het onderzoek richting.

Wilt u ook een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en het Antoni van Leeuwenhoek steunen met de strijd tegen kanker? Dat kan! 

Steun het Antoni van Leeuwenhoek met het onderzoek naar Immuuntherapie

Dr. Marleen Kok van het Antoni van Leeuwenhoek: ‘Immuuntherapie heeft gezorgd voor een ware revolutie in de behandeling van sommige vormen van kanker. Bij het uitgezaaide melanoom zorgt immuuntherapie voor een sterke verbetering in de overleving bij ongeveer de helft van de patiënten. Bij andere vormen van kanker is de patiëntengroep die voordeel hiervan heeft weliswaar wat kleiner, maar voor het eerst wordt ook bij longkanker, blaaskanker, nierkanker en andere vormen van kanker langdurige overleving gezien bij een deel van deze patiënten.’

Lees het complete interview over immuuntherapie met Dr. Marleen Kok hier.

Wacht niet en doneer, vernieuwend onderzoek naar kanker blijft noodzakelijk!

Wilt u liever een donatie overmaken? Dat kan via: NL86 RABO 0317 1566 91

Namens de medewerkers van het Antoni van Leeuwenhoek en de stichting DNA Gala alvast bedankt voor uw steun!

Bedrag