Aan het woord: Martin van Nierop, Vicevoorzitter van het DNA Gala 2018

Om het DNA Gala 2018 tot een groot succes zetten veel mensen zich in. Vandaag stellen wij aan u voor, Martin van Nierop, vicevoorzitter van de Stichting DNA Gala. Martin van Nierop is in het dagelijks leven Director Hospitality & Executive relations bij RAI Amsterdam. Met zijn vel jaren ervaring zal Martin er alles aan doen om de avond van het DNA Gala 2018 tot in de puntjes te verzorgen.  

 

Waar ben jij binnen het bestuur verantwoordelijk voor?

 Als bestuur van stichting DNA Gala zijn wij gezamenlijk verantwoordelijk voor een juiste en prestigieuze uitvoering van het DNA Gala 2018. Binnen het bestuur vervul ik de functie van vicevoorzitter en gezien mijn positie binnen de RAI voel ik mij met name verantwoordelijk voor het opzetten van een prachtige operationele uitvoering. Het gala vindt dan ook plaats in de Elicium ballroom, dit is het indrukwekkende hart van RAI Amsterdam.

Hoe ben je bij het DNA Gala terechtgekomen?

Jan Roersma (de voorzitter) ken ik goed vanuit mijn netwerk in Amsterdam en zo hoorde ik over dit prachtige initiatief. Daarbij heeft de RAI Amsterdam heeft het beleid waarin wij graag goede doelen en iconen vanuit de stad ondersteunen. En zo hebben Jan Roersma en ik besloten samen te gaan werken en het DNA Gala 2018 plaats te laten vinden in de RAI.

Wat maakt het Antoni van Leeuwenhoek zo bijzonder voor jou?

Voordat ik betrokken raakte bij het DNA Gala was ik nog nooit in het Antoni van Leeuwenhoek geweest. Maar na één bezoek was ik gelijk diep onder de indruk van de sfeer en de uitmuntende gastvrijheid van alle medewerkers in dit iconische instituut. Ondanks de, meestal minder positieve, redenen van bezoek is de sfeer dat zeer zeker wel. Het is geweldig om te zien dat iedereen in het Antoni van Leeuwenhoek hetzelfde doel heeft, namelijk een oplossing voor kanker vinden. Hier wordt iedere dag samen hard aan gewerkt. Vanuit mijn  kennissenkring krijg ik alleen maar positieve reacties over de wijze van behandelen in het Antoni van Leeuwenhoek. Kortom, wij als RAI Amsterdam en ik persoonlijk ondersteunen dit prachtige instituut van harte.