Sneak preview: samenwerking Fabienne Chapot

Amsterdam, 6 oktober 2017 – Ter ere van het 105-jarig bestaan van het Antoni van Leeuwenhoek zal op 24 november 2018 het DNA Gala 2018 plaatsvinden. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en is de organisatie een samenwerking aangegaan met Fabienne Chapot.

De organisatie van het DNA Gala 2018 is een samenwerking aangegaan met Fabienne Chapot. Fabienne Chapot zal zich met haar bedrijf gaan inzetten om zo veel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar immuuntherapie. Blijf onze website en social media kanalen in de gaten houden, binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over de invulling hiervan!

Fabienne Chapot is een Amsterdam-based fashion label, vernoemd naar de founder en CEO. Het is imiddels uitgegroeid tot een internationaal lifestyle brand, met een ready-to-wear collectie, schoenen, tassen, accessoires, sieraden en een servieslijn. Ze hebben samengewerkt met grote namen als KLM & Citroën, hebben een flagship store in Amsterdam en worden in meer dan 500 winkels in Europa verkocht. In 2016 werd Fabienne door EY genomineerd als Emerging Entrepreneur of the Year, waar ze de finale bereikte.